Kraków dobra stomatologia estetyczna

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobra stomatologia estetyczna

Postprzez hahaha » 16 maja 2011, 18:40

hahaha, :lol: :lol: :lol: aleś mnie ubawiła, "niemalże spa połączone z estetyką" hahaha, już widzę, jak ktoś piłuje mi paznokcie, kiedy inna osoba wierci mi w zębie. Nie pleć. :lol: :lol: :lol:
hahaha

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez julita » 02 wrz 2011, 13:58

Jesli chodzi o wybielanie ząbków chociazby to ja byłam na metodzie nakładkowej u dr.Anny Król własnie w gabinecie w Nowej Hucie.I naprawde polecam bo ja zapłaciłam 450zl a efekt jest widoczny od razu.
julita

Postprzez wisania » 24 sty 2012, 20:12

a znacie Galerię Uśmiechu na Starowiślnej?? Słyszałam sporo pozytywnych słów na ich temat i planuję się do nich wybrać, ale Was jeszcze chciałam zapytać o opinie.
wisania

Postprzez Wiktoria » 06 lut 2012, 00:09

Czy ktoś z Was brał pod uwagę Gabinet Aesthetica Dermadent? Na jego temat nie wiele znalazłam na forach natomiast lekarzy mają super, młodzi ale bardzo dobrzy, głównie kadra Uniwersytecka. Miejsce warte polecenia
Wiktoria

Postprzez dobra » 07 lut 2012, 22:36

Bardzo dobrzy lekarze są na Miłkowskiego w Centrum nieboli. Tam jest taki system, że trafiasz na 1 wizytę do lekarza prowadzącego, planujecie leczenie i wędrujesz do specjalistów, po kolei reperują ci ząbki, aż do pełnego zadowolenia. Super sprawa. Nie ma dentysty dobrego we wszystkim, już nie te czasy. Polecam niezdecydowanym.
dobra

Postprzez quasim » 17 lut 2012, 11:09

Jeżeli chodzi o lekarza to na pewno pan Malan. Już od dłuższego czasu wszelkie problemy z zębami leczę u niego w gabinecie w Wieliczce na Klaśnieńskiej 16.
Kibic piłki nożnej, miłośnik biegania, poszukiwacz kreatywnych form istnienia :)
quasim

Postprzez truskawkowapolewa » 31 mar 2012, 16:36

ktoś wcześniej pytał o Galerię Uśmiechu. Ja tam sobie leczę ząbki i powiem, że jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsługa stomatologiczna i bardzo miłe podejście do pacjenta.
truskawkowapolewa

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie