Kraków bilet MPK przez komórkę SMS: mPay, skycash, moBilet

Infrastuktura tramwajowa, autobusowa, rowerowa, trolejbusowa, kolejowa.

Re: Kraków bilet MPK przez komórkę SMS: mPay, skycash, moBil

Postprzez alfredo » 05 paź 2011, 20:30

mpay lepsze, bo bez zbednych aplikacji. smsy i ot cala filozofia:)
alfredo

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez antonio » 20 paź 2011, 09:06

Fajna aplikacja – dobrze działała na IPhone do czasu gdy nie zmienił się software na nowy. Niestety Mobilet nie działa z software 5.0... co gorsze firma zapytana o update odpowiada, że nie wie kiedy to nastąpi. Z ich wypowiedzi można wywnioskować, że nie są zbyt zainteresowani szybkim naprawieniem tego problemu i odsyłają klientów z przysłowiowym kwitkiem. Szanowni twórcy Mobilet – nie tędy droga. Jeśli się tak traktuje klientów to się bardzo szybko na tym duuużo traci. Czekam na pilną reakcję od Was bo póki co wygląda to żenująco nieprofesjonalnie.
antonio

Postprzez motyl » 19 sty 2012, 15:33

do dupy te bilety i tyle. siedzę w pracy.mam awarię w portfelu i na koncie też. i co?? nie mogę kupić durnego biletu bo oczywiście jak ktoś MĄDRZE zauważył nie można wysłać sms pod nr xxxx i kupić biletu tak jak tapety czy dzwonki się kupuje. tylko przelewem. nawet karty tan nie mam przy dupie więc krótko mówiąc DZIĘKI ZIKIT I MPK.jesteście zajebiści. może kogoś do logistyki trzeba zatrudnic???
motyl

Postprzez kateb » 24 sty 2012, 10:55

a jak skasowac taki bilet?
nigdzie nie piszą
kateb

Postprzez tom » 09 mar 2012, 11:57

Hey
A ma ktos moze gdzies regulamin dzialania tych ebiletow? Chodzi mi konktetnie o to kiedy mam bilet kasowac, co w wypadku kontrolii itp?
tom

Poprzednia strona

Powrót do Transport miejski i kolejowy