Kraków bezpłatne porady prawne

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Kraków bezpłatne porady prawne

Postprzez krokus » 14 mar 2011, 17:53

Gdzie są dobre darmowe porady prawne w Krakowie?

W jakiej dzielnicy, ulicy bezpłatnych porad udziela prawnik lub inna osoba? (Bieńczyce, Bieżanów-Prokocim, Bronowice, Czyżyny, Dębniki, Grzegórzki, Krowodrza, Łagiewniki-Borek Fałęcki, Mistrzejowice, Nowa Huta, Podgórze, Podgórze Duchackie, Prądnik Biały, Prądnik Czerwony, Stare Miasto, Swoszowice, Wzgórza Krzesławickie, Zwierzyniec, centrum 2011)

Czy warto korzystać z takich darmowych porad, na ile one są wartościowe?

Wasze opinie?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków bezpłatne porady prawne

Postprzez krokuviete » 03 cze 2011, 11:15

Tu jest informacja o kancelariach, które w najbliższą sobotę, czyli jutro 4 czerwca, będą udzielać bezpłatnych porad prawnych:

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... ckich.html

Co do wartości, nie wiem jak inni, ale sama staram się w trakcie takich porad udzielić wszelkich informacji, których osoba korzystająca z takiej formy pomocy potrzebuje.
krokuviete

Re: Kraków bezpłatne porady prawne

Postprzez zkrakowa » 22 lut 2012, 14:03

krokus napisał(a):Gdzie są dobre darmowe porady prawne w Krakowie?

W jakiej dzielnicy, ulicy bezpłatnych porad udziela prawnik lub inna osoba? (Bieńczyce, Bieżanów-Prokocim, Bronowice, Czyżyny, Dębniki, Grzegórzki, Krowodrza, Łagiewniki-Borek Fałęcki, Mistrzejowice, Nowa Huta, Podgórze, Podgórze Duchackie, Prądnik Biały, Prądnik Czerwony, Stare Miasto, Swoszowice, Wzgórza Krzesławickie, Zwierzyniec, centrum 2011)

Czy warto korzystać z takich darmowych porad, na ile one są wartościowe?

Wasze opinie?

powiem tak ja mam w d*** darmowe porady prawne , jak poszedłem do pewnej jednej instytucji (nazwy celowo nie podam żeby mnie potem o zniesłąwienie nie ścigali) któa miała mi udzielić darmowej porady to sie tam czułem jak bym chciał kogoś oszukać! Musiałem udowodnić ze jestem jakims totalnym biedakiem wyjadającym resztki ze śmietnika którego nie stać zeby zabulić kilka groszy adwokatowi za pporadę. No i się wkurzyłem i poszedłem do normalnej kancelarii (Pana Mariusza Borucha) zapłaciłem wcale nie dużo i dowiedziałem się co chciałem, szybko, bez prosznia sie i mam pewność że gadałem z profesjonalistą! .
zkrakowa

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)