Korki w Krakowie :: Zatłoczone miasto

Drogi, mosty, estakady, węzły drogowe - budowa, remonty, planowane inwestycje.

Korki w Krakowie :: Zatłoczone miasto

Postprzez utrecht » 15 sty 2010, 16:47

Jedna wielka masakra w Krakowie! Całe centrum stoi:
aleja Focha, Garncarska, Studencka, Krupnicza, Garbarska, jak zwykle Konopnickiej, Kapelanka

kiedy to sie skonczy ???? Czy władze Krakowa w ogóle planują coś zmieniać, jakieś nowe drogi albo poszerzyć obecne ?!
utrecht

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Korki w Krakowie :: Zatłoczone miasto

Postprzez piast » 15 sty 2010, 16:58

Obecnie władze Krakowa zbytnio nie garną się do grubych inwestycji, mimo środków z UE. korki nie znikną nigdy... ulic sie przeciez nie poszerzy. ja podobnie klalem na korki w srode- spod makro pod jubilat jechalem z poltorej godziny, masakra :) dlatego ciesze sie, ze rzadko mnie wywiewa poza centrum i prawie wszedzie gdzie potrzebuje, moge dojsc na nogach. Żona jezdzi Matizem i nawet nim nie ma gdzie stanąć. :lol:
piast

Postprzez pandero » 15 sty 2010, 17:28

Zamierzam jeździc 144 przez aleje na uczelnie , w związku z czym mam takie pytanie: czy tam w godzinach popoludniowych są straszne korki ? Czy jest ok? Nie mam prawa jazdy , zadko tamtedy jeżdze, dlatego pytam i licze na odp. :)
pandero

Postprzez krakus » 07 maja 2011, 14:40

Gorąco polecam mapę na żywo z korkami w Krakowie:
Utrudnienia na drogach w Krakowie, Korki MAPA na żywo
KRK
krakus
Administrator

Postprzez quixxxxx101 » 28 lip 2011, 10:57

Zamierzam wynająć mieszkanie w pobliżu przystanku Kbierzyńska, a wcześniej mieszkałam w zupełnie innej części Krakowa. Jak długo się jedzie z tego przystanku na aleje Mickiewicza? Wiem, że na Ruczaju są straszne korki :| , ale czy dotyczą one tras kobierzyńska-monte cassino i do ronda?
quixxxxx101

Powrót do Infrastruktura drogowa