Kluby piłki nożnej dla dziewcząt

jak sie do tego zabrać, gdzie, kiedy, za ile fitness, siłownia, rolki, joga, karate w Krakowie

Kluby piłki nożnej dla dziewcząt

Postprzez jol » 10 kwi 2011, 12:42

chciałabym straasznie graćw jakimś klubie piłkarskim. Problem tkwi w tym że strasznie mało jest klbów dla dziewczyn :( Może znacie jakieś ? brardziej w strone Nowej Huty
jol

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kluby piłki nożnej dla dziewcząt

Postprzez jola » 10 kwi 2011, 14:18

miejsce dla dziewczyn jest w domu w łóżku albo przy garach, u nas w polsce nie ma klubów dla dziewczyn, są takie tylko w Szwecji i Niemczech wg fifa.com
jola

Postprzez syska » 14 lip 2011, 08:32

stary ty się tak nie wymądrzaj , bo jeśli chcesz to sobie możesz sam gary pozmywać . :p myślisz że w nogę mogą grać tylko płeć męska ?/??. i tu się kochany mylisz !!! niektóre dziewczyny lepiej grają od chłopców , a jeśli myślisz inaczej to świadczy tylko o tobie , nie żyjemy w średniowieczu !!!!!!!!!!!

a ty koleżanko .są kluby dla dziewczyn sama do jednego uczestniczę ;) ;) ;)
a gdzie mieszkasz ? to Ci coś dorwdze :P :P
syska

Postprzez puckaxd » 08 sie 2011, 13:37

syska milo mi Cie poznaać ;D jestem Klaudia i mam 15 lat. Bardzo chcialabym grac w jakims klubie pilki noznej dla dziewczat. Napisalas ze nalezysz do takiego klubu i bardzo mnie to zainteresowalo. Czy mozesz podac mi nazwe tego klubu czy jakis link? I gdzie on sie znajduje? Na terenie Krakowa? Bylabym bardzo wdzieczna gdybys mi odpisala ;)
puckaxd

Postprzez Karolciaaa » 29 lis 2011, 13:07

Ja też bardzoo lubię Grać w Pełkę Nożna :D co z tego jak nie ma prawie klubów :(
Karolciaaa

Powrót do Sport