boogie napisał(a):witam,chciałbym sie wypowiedziec na temat firmy wawel service i nowo budowanego bloku przy ul .Klonowica w Krakow
na przełomie stycznia i lutego zarezerwowałem mieszkanie w tym bloku cena za metr wynosiła 5300 wszystko ładnie pieknie,nowe informacje pojawiały sie na ich stronie coraz wiecej zarezerwowanych mieszkan itd. wszystko super,mineło kilka tygodni pani z biura dzwoni zeby umówic sie juz dokładnie na podpisanie umowy i wpłate pierwszej raty za mieszkanko,wiec umówilismy sie na wizyte tydzien pozniej,na dzien przed umówionym terminem dzowni jakis facet z ich firmy potwierdza spotkanie a na sam koniec informuje mnie ze moje mieszkanie zreszta nie tylko moje prawie wszystkie podrozały i teraz juz metr nie kosztuje 5300 a 6000 zł!! na moje pytanie skad taka drastyczna zmiana pan informuje ze prezes stwierdził ze "lepsze mieszkania" czyli te z wyzszych pieter beda drozsze dodatkowo obciaza nas kosztem przyłacza mediów woda itp. w wysokosci ok 6000 zł na mieszkanie,tak wiec z dnia na dzien moje wymarzone mieszkanko zdrozało o ok.36000 zł PARANOJA!!! podziekowałem panu przez telefon i zrezygnowałem,obserwuje nadan ich strone i widze ze coraz wiecej mieszkan pojawia sie wolnych ludzie rezygnuja,nie dziwie sie,miały byc taniemieszkania od 4300 zł za metr heheh smieh na sali,złodziejstwo w biały dzien,mysleli ze ludzie sie nabiora na to bo maja porezerwowane i beda płacic,radze uwazac na nich,kretacze nie z tej ziemi...pozdrawiam
Powrót do Inwestycje mieszkaniowe