Klonowica - Wawel Service

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Klonowica - Wawel Service

Postprzez Goska » 13 gru 2010, 15:31

Przeczytałam w dzienniku polskim, że Wawel Service rozpoczyna nową inwestycję na ul. Klonowica. Ceny metra mają być od 4500 zł. Wklejam wam link do artykułu gdzie to wyczytałam --> http://www.dziennik.krakow.pl/pl/magazy ... loper.html
Goska

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Klonowica - Wawel Service

Postprzez Jarek » 27 gru 2010, 19:37

To ma być ich jubileuszowa inwestycja - bo 18 urodziny mają. Nieźle :)
Widziałem renderingi gdzieś w internecie i wygląda ten budynek całkiem sympatycznie. Ciekawe ile mieszkań będzie bo tego się nie doszukałem.
Jarek

Postprzez dizz » 31 gru 2010, 14:52

wow! cena świetna! piękną przewagę nad konkurencją budują tymi cenami.
na dominium jest grafika jakby ktoś jeszcze nie widział.
dizz

Postprzez krokus7 » 24 sty 2011, 16:29

Super lokalizacja! i takie ceny.. chyba budują po kosztach:D ja juz kupilam mieskzanie w wawel service ale na Halszki (kurdwanow) ale teraz sie zastanawiam czy nie kupic wlasnie na tej klonowicy bo cena powala... budynek tez wydaje sie ladny i ta lokalizacja! Czy ktos z was wie cos wiecej? ktos moze zarezerwowal jakis lokal?>
krokus7

Postprzez lol28 » 21 lut 2011, 21:47

ja zarezerowalem, zobaczymy jak bedzie, poki co jestem zadowolony z wspolpracy z ta firma, szybko uzyskalem kredyt na fajnych warunkach, w czym pomogli doradcy firmy, polecam
lol28

Postprzez japa » 22 lut 2011, 12:04

Nikt tu nie buduje po kosztach :)
Cena wybudowania m2 spadła znacząco w stosunku do 2009 roku. Ceny w granicach 4500 - 5000 za segment popularny są normalne.
japa

Postprzez Duszek » 23 lut 2011, 17:22

Świetnie to wygląda "dom z promocji" cena naprawdę dobra.!
Duszek

Postprzez LYSA » 14 mar 2011, 20:46

WITAM,MAM PYTANIE JAKA JEST TAM OKOLICA,JAK WYGLADA OTOCZENIE TEJ INWESTYCJI ,CZYLI CO WIDAC BEDZIE Z OKNA I CZY TO JEST CICHA CZY GLOSNA ULICA,PROSZE O INFORMACJE JESLI KTOS WIE.
LYSA

Postprzez szklo » 17 mar 2011, 18:21

Witam,
Okolica spokojna, południowa część budynku od ulicy, ale mało ruchliwej.północna cześć budynku- widok na osiedla i w oddali bonarka, wschodnia na domy w niskiej zabudowie, zachodnia na osiedle i również komin bonarki :-). Generalnie okolica ok. Całkiem dobry dojazd do centrum , blisko CH. Biorąc pod uwagę ceny, które oscylują w tych okolicach od 6500-7000 ( co na marginesie jest jakimś wariactwem)Klonowica oferuje bardzo przystępne ceny.
szklo

Postprzez boogie » 17 mar 2011, 21:19

witam,chciałbym sie wypowiedziec na temat firmy wawel service i nowo budowanego bloku przy ul .Klonowica w Krakow
na przełomie stycznia i lutego zarezerwowałem mieszkanie w tym bloku cena za metr wynosiła 5300 wszystko ładnie pieknie,nowe informacje pojawiały sie na ich stronie coraz wiecej zarezerwowanych mieszkan itd. wszystko super,mineło kilka tygodni pani z biura dzwoni zeby umówic sie juz dokładnie na podpisanie umowy i wpłate pierwszej raty za mieszkanko,wiec umówilismy sie na wizyte tydzien pozniej,na dzien przed umówionym terminem dzowni jakis facet z ich firmy potwierdza spotkanie a na sam koniec informuje mnie ze moje mieszkanie zreszta nie tylko moje prawie wszystkie podrozały i teraz juz metr nie kosztuje 5300 a 6000 zł!! na moje pytanie skad taka drastyczna zmiana pan informuje ze prezes stwierdził ze "lepsze mieszkania" czyli te z wyzszych pieter beda drozsze dodatkowo obciaza nas kosztem przyłacza mediów woda itp. w wysokosci ok 6000 zł na mieszkanie,tak wiec z dnia na dzien moje wymarzone mieszkanko zdrozało o ok.36000 zł PARANOJA!!! podziekowałem panu przez telefon i zrezygnowałem,obserwuje nadan ich strone i widze ze coraz wiecej mieszkan pojawia sie wolnych ludzie rezygnuja,nie dziwie sie,miały byc taniemieszkania od 4300 zł za metr heheh smieh na sali,złodziejstwo w biały dzien,mysleli ze ludzie sie nabiora na to bo maja porezerwowane i beda płacic,radze uwazac na nich,kretacze nie z tej ziemi...pozdrawiam
boogie

Postprzez Podkoszulka » 23 mar 2011, 01:50

Ja też zarezerwowałam wstępnie mieszkanie na tym osiedlu. Czy to prawda że w Wawel Service opłata rezerwacyjna jest bez problemowo zwracana w przypadku rezygnacji?
Podkoszulka

Postprzez boogie » 23 mar 2011, 21:17

pojecia nie mam czy zwracaja cała czy pobieraja jakis procent z tytułu rezygnacji,ja naszczescie nie zdazyłem wpłacic ani grosza,o zmianie na metrze dowiedziałem sie w ostatniej chwili
boogie

Postprzez wtf » 24 mar 2011, 18:01

boogie napisał(a):witam,chciałbym sie wypowiedziec na temat firmy wawel service i nowo budowanego bloku przy ul .Klonowica w Krakow
na przełomie stycznia i lutego zarezerwowałem mieszkanie w tym bloku cena za metr wynosiła 5300 wszystko ładnie pieknie,nowe informacje pojawiały sie na ich stronie coraz wiecej zarezerwowanych mieszkan itd. wszystko super,mineło kilka tygodni pani z biura dzwoni zeby umówic sie juz dokładnie na podpisanie umowy i wpłate pierwszej raty za mieszkanko,wiec umówilismy sie na wizyte tydzien pozniej,na dzien przed umówionym terminem dzowni jakis facet z ich firmy potwierdza spotkanie a na sam koniec informuje mnie ze moje mieszkanie zreszta nie tylko moje prawie wszystkie podrozały i teraz juz metr nie kosztuje 5300 a 6000 zł!! na moje pytanie skad taka drastyczna zmiana pan informuje ze prezes stwierdził ze "lepsze mieszkania" czyli te z wyzszych pieter beda drozsze dodatkowo obciaza nas kosztem przyłacza mediów woda itp. w wysokosci ok 6000 zł na mieszkanie,tak wiec z dnia na dzien moje wymarzone mieszkanko zdrozało o ok.36000 zł PARANOJA!!! podziekowałem panu przez telefon i zrezygnowałem,obserwuje nadan ich strone i widze ze coraz wiecej mieszkan pojawia sie wolnych ludzie rezygnuja,nie dziwie sie,miały byc taniemieszkania od 4300 zł za metr heheh smieh na sali,złodziejstwo w biały dzien,mysleli ze ludzie sie nabiora na to bo maja porezerwowane i beda płacic,radze uwazac na nich,kretacze nie z tej ziemi...pozdrawiam

Skąd ja to znam :roll:
Równiez spotkała mnie taka sama sytuacja u tego dewelopera. Dodatkowo deweloper poinformował mnie, że takie rekalkukacje są normalne i koszty budowy rosną im wyższe piętro( P.S. czy ktoś z czytających wie dlaczego?). Z tym deweloperem była związana już kilka lat temu podobna i głośna historia, kiedy deweloper po zbudowaniu mieszkań podwyższył koszty mieszkań o kilkadziesiąt %, wypowiedział wszystkim klientom umowy i rozpisał ofertę od nowa Przestrzegano mnie przed deweloperem Wawel i chyba słusznie, ponieważ najwyraźniej deweloper nadal prowadzi te same praktyki..
wtf

Postprzez JZ » 25 mar 2011, 10:25

Drodzy forumowicze, Wawel Serivce to znany cfaniaczek na lokalnym rynku, który bardzo słabo stoi w notowaniach wiarygodności wśród developerów i historię przekrętów ma długą. Najlepiej na każdą rozmowę chodzić z prawnikiem i dyktafonem.

http://www.zarzadcy.com.pl/aktualnosci/ ... i/204.html

http://forum.gazeta.pl/forum/w,412,6420 ... h.html?v=2
JZ

Postprzez boogie » 25 mar 2011, 23:36

wychodzi powolutku cała prawda o wawel service,złodziejstwo i drobnomieszczaństwo,gdy tylko bede wiedział ze ktos przymierza sie do zakupu mieszkania od nich od razu bede go uswiadamiał w jaki sposob działaja i gdzie maja klienta,patałachy,swoja droga mogłem sie domyslec ze cos jest nie tak z nimi,baby w biurze nie miały zielonego pojecia o swojej pracy,wiedziały tylko ile maja wziasc zaliczki,zadnych konkretnych informacji,szczegołów na temat budynku hehe paranoja,mam nadzieje ze upadna głeboko na dno zanim kogos wykreca,pozdrawiam
boogie

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe