Ktoś czekał na prowokacyjny humor no to dostał
mieszkaniec napisał(a):witam,własnie jestem po wymianie ciosów z ws odnosnie ceny miejsca postojowego,cena ostatecznie staneła na 12 tys zł tak ze jestem zadowolony ,pozdro walczcie jak lwy
Mi się udało baaardzo niewiele w przeciwieństwie do anonima powyżej. Rzekłbym nawet symboliczne 3,3% kwoty wyjściowej.
Ciężko generalnie będzie się z WS negocjowało. I jestem przekonany, że żadnych obniżek nie będzie.
Przy 5-6 miejscach postojowych na terenie nieruchomości przy 160 mieszkaniach będzie zastawiona samochodami cała Klonowica i sąsiednie uliczki. Więc to będzie kwestia czasu, jak zostanie zmieniona organizacja ruchu i zostaną wprowadzone zakazy.
Obym się mylił....
pioter napisał(a):Dla mnie bardzo ważną sprawą jest ogrodzenie wokół inwestycji.Na stronie dominium.pl jest o tym informacja, na wizualce nie ma ogrodzenia. Podpisywałem umowę ze świadomością, iż teren będzie ogrodzony.. Czy ktoś wie coś ntt.??
Nie przypominam sobie aby w umowie czy załącznikach pojawiała się informacja o ogrodzeniu. Choć uważam że jest to fajna sprawa.
Z autopsji - w miejscu obecnego zamieszkania jest takowe i porównując do czasów gdy go nie było (jeszcze) jest dużo korzystniej.
Pozdrówka