Klonowica - Wawel Service

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Re: Klonowica - Wawel Service

Postprzez loras » 12 sty 2012, 17:52

Witam
Ktoś czekał na prowokacyjny humor no to dostał :)
mieszkaniec napisał(a):witam,własnie jestem po wymianie ciosów z ws odnosnie ceny miejsca postojowego,cena ostatecznie staneła na 12 tys zł tak ze jestem zadowolony ,pozdro walczcie jak lwy

Mi się udało baaardzo niewiele w przeciwieństwie do anonima powyżej. Rzekłbym nawet symboliczne 3,3% kwoty wyjściowej.
Ciężko generalnie będzie się z WS negocjowało. I jestem przekonany, że żadnych obniżek nie będzie.
Przy 5-6 miejscach postojowych na terenie nieruchomości przy 160 mieszkaniach będzie zastawiona samochodami cała Klonowica i sąsiednie uliczki. Więc to będzie kwestia czasu, jak zostanie zmieniona organizacja ruchu i zostaną wprowadzone zakazy.
Obym się mylił....
pioter napisał(a):Dla mnie bardzo ważną sprawą jest ogrodzenie wokół inwestycji.Na stronie dominium.pl jest o tym informacja, na wizualce nie ma ogrodzenia. Podpisywałem umowę ze świadomością, iż teren będzie ogrodzony.. Czy ktoś wie coś ntt.??

Nie przypominam sobie aby w umowie czy załącznikach pojawiała się informacja o ogrodzeniu. Choć uważam że jest to fajna sprawa.
Z autopsji - w miejscu obecnego zamieszkania jest takowe i porównując do czasów gdy go nie było (jeszcze) jest dużo korzystniej.
Pozdrówka
loras

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez loras » 12 sty 2012, 18:11

Dzisiejsze zdjęcia zrobione telefonem od strony ul. Klonowica
Obrazek
Obrazek
Pozdrówka
loras

Postprzez ktos » 20 sty 2012, 10:12

witam,słyszeliscie cos o deweloperze Krakoin,buduje własnie na piaskach nowych ul.Bochenka 3 bloczki,jakies doswiadczenia z nim ktos miał ,prosze o wypowiedz
ktos

Postprzez goscu » 20 sty 2012, 11:40

forum pomyliłeś :)wpisz w google "krakoin, forum" :lol:
goscu

Postprzez lokator » 25 sty 2012, 12:02

Witam!!! mam pytanie czy powiecie mi ile komu udało sie utargować jeśli chodzi o miejsce postojowe bo cena 30 tys zł to troche sporo
lokator

Postprzez ghost » 25 sty 2012, 19:34

Można prosić sąsiada o nowe zdjęcia?? :D
ghost

Postprzez roman » 26 sty 2012, 18:47

W zasadzie nic się nie zmienia na budowie to po co nowymi fotami forum zaśmiecać? Chopaki z budowy też chcą mieć ferie. Przecież w taką paskudną pogodę to żal się męczyć na murach. Na wiosnę może wrócą majstry do roboty :lol:
roman

Postprzez Gość » 28 sty 2012, 13:06

roman napisał(a):W zasadzie nic się nie zmienia na budowie to po co nowymi fotami forum zaśmiecać? Chopaki z budowy też chcą mieć ferie. Przecież w taką paskudną pogodę to żal się męczyć na murach. Na wiosnę może wrócą majstry do roboty :lol:

I znów wroga propoaganda....... jakoś ferii nie widać na budowie, bo różnica w stostunku do ostatniego zamieszczonego foto na forum jest taka, że w rzeczywistości jest jedno piętro więcej... samo się raczej nie psotawiło
Gość

Postprzez mieszkaniec » 28 sty 2012, 21:08

Witam sąsiadów. Czy myślał ktoś o zamontowaniu ogrzewania podłogowego? Czy jest taka możliwość, żeby zglosic taką zmianę na Klonowica?
mieszkaniec

Postprzez lokator » 28 sty 2012, 23:42

dobre pytanie tez nad tym myślałem ??? sam sie zastanawiam czy to ma sen w bloku
lokator

Postprzez joo » 07 lut 2012, 16:47

mozna wiedziec jaka date macie wpisana w umowach jako koniec budowy??
joo

Postprzez focus » 08 lut 2012, 10:04

Z tego co pamiętam to 30.06.2013... jeszcze kawał czasu został :cry: A pozostali szanowni Sąsiedzi?
focus

Postprzez gosciu » 13 lut 2012, 20:53

a nie wszyscy mają ten sam? :D
gosciu

Postprzez mamadou » 24 lut 2012, 22:59

hej,pytanko do przyszłych mieszkanców,czy wszyscy którzy podpisywali umowy zrobili to w formie aktu notarialnego??
mamadou

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe