Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.
Na Płaszowie wsiadasz w auto i jesteś w ciagu 15 min a tramwajem to chyba 13, 50 na ich stronie jest podane czym dojechac Tak ceny sa naprawde zachęcające
Tak, otwarli. Bardzo dobry pomysł. Mieszkam niedaleko więc dla mnie to świetne udogodnienie. Nie musze jechać na bieżanów tylko mam wszystko pod nosem.
Jeszcze nie byłam w KS ale widziałam ostatnio reklame na tramwaju. Może się wybiore skoro centrum się rozwija, w mojej szafie przydaloby się już troche jesiennych rzecy
No fakt mają płatny parking 3 zeta za cały dzień- to chyba nie jest tak wiele. Przynajmniej nie ma tam tylu ludzi, Kamila jesteś tego dobrym przykładem
A ja czekam żeby jeszcze może tam kino zrobili to już będzie full wypas, bo Karoo masz rację mało ludzi tam chodzi co przeklada się na to że można coś kupić w swoim rozmiarze i to na promocji
Do kinga to ja jadę w piątek. Mam nadzieję, że kupie jakiś płaszcz zimowy, bo przy tej pogodzie w mojej kurteczce nie daję już rady . No i wpadnę pewnie na obiad do gia long
Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.