king square

Kraków Plaza, Galeria Kraków, Salvay Park, M1, Tesco, Dom Handlowy Mozart, Centrum Handlowe Zakopianka itd

Re: king square

Postprzez imponderabilia » 22 gru 2011, 22:30

Hej! Właśnie ja jeszcze w King Square nie byłam, ale może uda mi się jakoś niedługo tam trafić, bo wszędzie pełno wyprzedaży świątecznych, więc chętnie bym skorzystała ;) Tylko mam nadzieję, że będzie z czego wybierać, bo większość galerii handlowych wygląda jakby tajfun przez nie przeszedł ;D Byłyście może w KS jakoś na dniach?
imponderabilia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez honorata » 27 gru 2011, 11:34

imponderabilia ja byłam w piątek przed samymi świętami i nie było aż takich tłumow. Spokojnie można spacerować a i rozmiarowka się znajdzie; Co do wyprzedaży, to one już wtedy były i to całkiem niezłe
niektóre, bo kupiłam sobie bluzke za 30 zeta, chociaż poszłam po zupełnie inne rzeczy. W tym tygodniu prawdopodobnie się większe wyprzedaże zaczną bo już w radiu o tym głosno jest, że wszystakie sklapy zaczynają.
honorata

Postprzez wiska » 28 gru 2011, 15:21

Honorata: dosłownie. Promo goni promocję. Super to wygląda, a nie oszukujmy się tam nie znajdziemy tego wszystkiego co w innych galeriach. Przynajmniej ma człowiek szansę się czymś wyróżnić. Ja idę jutro coś na sylwka wyczaić.
wiska

Postprzez czarodziejka » 29 gru 2011, 09:12

Całkiem smaczne tam mają jedzenie i takie inne niż wszędzie. Ja często jestem w King Square bo blisko mieszkam, a jest spoko na każdy rodzaj zakupów, tania biedronka, ciuchy. Teraz czekam na ten klub fitness co otworzą bo trzeba zrzucić świąteczne kilogramy.
czarodziejka

Postprzez imponderabilia » 29 gru 2011, 13:35

Dzięki Honorata! Tak właśnie też o tym słyszałam ;) Z koleżanką się zgadałam dzisiaj, że była jakoś ostatnio w king square, pokupowała sobie fajne ciuchy i rozmiary małe też mieli, bo z tym jest zwykle największy problem podczas wyprzedaży.;/ Także muszę się jakoś szybko zebrać, bo w święta nie zdążyłam. A szkoda byłoby przegapić takie okazje, tym bardzej że nie mam jeszcze kreacji na sylwestra ;)
imponderabilia

Poprzednia strona

Powrót do Pozostałe Galerie i Centra Handlowe

Forum Mieszkanie

Popularne: