Eleganckie buty

Szukasz konkretnego sklepu w Krakowie? Chcesz kupić dany produkt, ale nie wiesz gdzie? Zapytaj, pomożemy.

Eleganckie buty

Postprzez mironz » 14 lut 2012, 16:07

Cześć, od lutego zaczynam nową pracę. Będę miał do czynienia z klientami i muszę jakoś porządnie wyglądać. Gajer już mam, ale potrzebuję nowych eleganckich butów w kolorze czarnym. Oglądałem kilka par ostatnio na mieście ale ceny mnie po prostu zabijają. Słyszałem, że kupując przez Internet można sporo zaoszczędzić. Znacie jakieś sprawdzone sklepy z takim obuwiem w rozsądnych cenach?
mironz

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Eleganckie buty

Postprzez pluto » 22 lut 2012, 10:01

Prawda, kupując w sieci można zaoszczędzić nawet do 50% i sam się o tym przekonałem. Co do samych butów zajrzyj sobie do sklepu Sarafis. Widziałem, że mieli ostatnio w wyprzedaży czarne buty Ecco, rewelacja.
pluto

Postprzez faralia » 27 lut 2012, 11:31

Oj, takie buty lepiej kupowac w tradycyjnym sklepie, bo o ile adidasy sa miękkie i nie ma problemu, żeby je kupić przez net, o tyle eleganckie męskie obuwie może różnie leżeć - po co potem się męczyć ze zwrotami? Chyba, że masz upatrzony konkretny model konkretnej firmy, wtedy polecam szperanie na allegro :)
faralia

Postprzez anulka81 » 29 lut 2012, 21:50

lepiej isc i przymierzyc w sklepie
anulka81

Powrót do Szukam Sklepu

Forum Mieszkanie

Popularne: