dom w michalowicach (wawel service)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

dom w michalowicach (wawel service)

Postprzez jahin » 25 lis 2011, 23:14

wawel servic e znany jest na rynku krekowskim. dlatego tez pragne zapytac odnosnie ich inwestycji w michalowicach lub niepolomicach. domy na kazda kieszen mowi reklama. cena swietna, tylko od kwietnia, bo wtedy pierwsze reklamy sie pojawily jakos nic nie sprzedali, rezerwacji tez dziwnie malo.
czy ktos rozmawial z nimi o tej inwestycji, negocjowal etc etc?
sam sie zastanawiam nad wyborem mieszkania, niby ich oferta kusi, ale... ale cos smierdzi...
jahin

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: dom w michalowicach (wawel service)

Postprzez matt55 » 02 gru 2011, 11:09

No ja tez się zastanawiam nad zakupem takeigo domu. Ceny mieszkań powalają, a tu nowoczesny dom za takie pieniądze! Bylem juz raz w WS, rozmawialem ze sprzedawca bo mialem kilka pytan o technologie itd, obawialem sie tego materialu, ciepla itp. Kobieta w biurze bardzo profesjonalna, rozwiala moje watpliwosci, dodatkowo inwestycje firmuje Viesman, wiec to tez dowod na cos dobrego. Poki co musze zaczekac do konca roku na zdolnosc kredytowa ale chyba sie zdecyduje

pozdr
matt55

Postprzez tekla » 18 gru 2011, 13:06

cos niby sprzedali, ale liczac ze od marca reklamy sa w necie to nie za wiele. cos mieli nie tak z pozwoleniami na budowe, a teraz chca wysprzedac wszystko co sie da, obnizaja ceny o 20-30 tys bez negocjacji nawet. no i fakt, ze to troche zadupie...
ja wole mieszkanie w krakowie:)
tekla

Postprzez usterkomen » 22 gru 2011, 02:47

Witam,
Działam na terenie Krakowa juz od 2 lat jako złota rączka. Zajmuje się drobnymi naprawami typu cieknący kran, spłuczka, zatkany zlew badź też umywalka.

Jeżeli masz gniazdko które wymaga wymiany lub przeniesienia w inne miejsce, lub chcesz zmienić żyrandol na nowy bądź też karnisz Ci odpada.

Znudził Cię juz kolor w twoim mieszkaniu zadzwoń to go przemaluje ułoże płytki w łazience. położę wykładzinę w sypialni, panele w korytarzu. naprawie sprzęt agd i zamontuje nową kabinę prysznicową lub wymienię pęknięty brodzik.

Złoże nową szafe która jest w częściach, wzmocnie starą która się kołysze i niedomyka. zawieszę obrazy, zegary, szafki.

Te i wiele innych drobnych napraw, usług które cieżko wykonać Tobie bez sprawdzonego i markowego sprzętu, wykonam po wcześniejszym uzgodnieniu i umówieniu się przez telefon pod nr 511 062 062
Szerszy zakres usług znajdziesz pod adresem strony www.usterkomen.pl
Pozdrawiam
USTERKOMEN
usterkomen

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe