Dobry kantor w Krakowie

Tylko sklepy z Krakowa. Co, gdzie kupić, jaki sklep najlepszy, podejście do klienta, okazje, wyprzedaże.

Dobry kantor w Krakowie

Postprzez krokus » 11 sty 2011, 18:38

Gdzie w Krakowie jest dobry kantor? Macie o nim dobre opinie? Czy jest tani, jakie ceny za waluty? Czy ma niski spread ?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Nowa Huta, Podgórze, Stare Miasto, centrum

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tego kantora lub telefon.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Dobry kantor w Krakowie

Postprzez OptykaKrakow » 20 sty 2011, 20:52

W Krakowie jest wiele kantorów,a który z nich jest najlepszy to już ciężko powiedzieć.. Ja mam jeden sprawdzony punkt w rynku do którego zawsze chodzę i jestem zadowolony:)
OptykaKrakow

Postprzez waluty » 26 sty 2011, 02:51

Spready bankowe czyli marże na kursach walut są bardzo wysokie, dokładnie 2x większe niż u kantorów, dlatego nadal dużo bardziej opłaca się przeliczać waluty u kantorów w Krakowie niż w bankach ( porównajcie sobie kursy, Pawlak chce zlikwidować tą wolną amerykankę z kursami banków )
waluty

Postprzez jajaja » 10 lis 2011, 15:46

a może kantor internetowy wywodzący się z dobrego krakowskiego kantoru Cię zainteresuje?
Po krótce opisując: niskie spready, 12 różnych walut, 10 banków, szybkość działania, brak opłat dodatkowych (w ramach tych samych banków).
Zerknij i oceń sam: http://www.lowspread.pl
jajaja

Postprzez smoczyca » 15 lut 2012, 14:27

Jak internetowy kantor to wg mnie najlepszy jest Fritz Exchange, tani, szybki dobry, sama korzystam więc polecam
smoczyca

Najlepsze kantory spam.pl Porównywarka Kantorów

Postprzez Ekantor » 27 mar 2012, 18:54

Ze swojej strony polecam porównywarkę kantorów internetowych spam.pl. Stronka bardzo intuicyjna, porównuje aktualne kursy z kantorów, oferty specjalne i opinie o kantorach. Na stronie bez problemu wytypujemy najlepsze kantory internetowe prostym sortowaniem, zestawione są wszystkie wiodące ekantory w Polsce:
gocash
internetowykantor
topfx
fritz exchange
cinkciarz
inkantor
kantoronline
kantoria
Ekantor

Re: Najlepsze kantory Porównywarka Kantorów

Postprzez Tomek » 07 kwi 2012, 18:11

Ekantor napisał(a):Ze swojej strony polecam porównywarkę kantorów internetowych spam.pl. Stronka bardzo intuicyjna, porównuje aktualne kursy z kantorów, oferty specjalne i opinie o kantorach. Na stronie bez problemu wytypujemy najlepsze kantory internetowe prostym sortowaniem, zestawione są wszystkie wiodące ekantory w Polsce:
gocash
internetowykantor
topfx
fritz exchange
cinkciarz
inkantor
kantoronline
kantoria

dzięki super stronka
Tomek

Postprzez Adam12 » 14 maja 2012, 21:56

Ja do tego grona dodał bym sprawdzony przez siebie kantor na Długiej: http://kantor.krakow.pl/. Często u nich wymieniam i nigdy sie nie zawiodłem
Adam12

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Sklepy, Galerie Handlowe, Promocje