Dobry informatyk, programista w Krakowie, opinie, telefon

sieć i telewizja kablowa, satelitarna, radiowa, upc, netia, kablówka, darmowy internet, bezpłatny plus, orange, era, hotspoty, instalacja, opinie

Dobry informatyk, programista w Krakowie, opinie, telefon

Postprzez krakus » 09 sty 2011, 12:44

Gdzie w Krakowie jest dobry informatyk lub programista. Macie o nim dobre opinie ? Czy jest tani, jakie ceny?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Stare Miasto lub całe centrum Krakowa.

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tej usługi lub telefon.
KRK
krakus
Administrator

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Dobry informatyk, programista w Krakowie, opinie, telefo

Postprzez Zuza » 06 kwi 2011, 13:08

krakus napisał(a):Gdzie w Krakowie jest dobry informatyk lub programista. Macie o nim dobre opinie ? Czy jest tani, jakie ceny?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Stare Miasto lub całe centrum Krakowa.

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tej usługi lub telefon.

Ja polecam Pana Michała Nowaka z firmy QOS.pl .Mialam nie raz problem z oprogramowaniem i naszym sklepem internetowym i nigdy sie na jego umiejetnosciach nie zawiodłam.Duzy plus takich specjalistow jest naprawde mało
Zuza

Postprzez padre » 11 kwi 2011, 17:48

Ja mogę polecić siebie samego - szybko, tanio i z dojazdem :). W razie konkretnych zapytań - proszę o wiadomość tutaj lub na PW :)
padre

Postprzez nastek19 » 19 kwi 2011, 06:01

Moja skromność nie za bardzo mi na to pozwala, jednakże tak jak wyżej... Chciałbym polecić siebie samego. Aktualnie studiuję informatykę, jednakże mam naprawdę bardzo duże doświadczenie i jak na razie nie znalazł się taki problem bym go nie rozwiązał. Także w razie pytań można pisać na Prywatną Wiadomość.

Pozdrawiam
nastek19

Postprzez kaja » 07 paź 2011, 08:08

Mam podobne doświadczenie z QOS.pl i panem Michałem :). Bardzo pozytywna osoba i uczciwy człowiek , wszystko naprawił i chociaż gdzie indziej słyszałam "bajońskie sumy" i cała listę rzeczy do wymiany w laptopie - w rzeczywistości było inaczej i zapłaciłam też normalnie . Polecam
kaja

Postprzez betiii » 03 lut 2012, 10:36

nastek19 napisał(a):Moja skromność nie za bardzo mi na to pozwala, jednakże tak jak wyżej... Chciałbym polecić siebie samego. Aktualnie studiuję informatykę, jednakże mam naprawdę bardzo duże doświadczenie i jak na razie nie znalazł się taki problem bym go nie rozwiązał. Także w razie pytań można pisać na Prywatną Wiadomość.

Pozdrawiam

Czy moglbys podac jakies namiary kontaktowe.?
betiii

Postprzez natka5566 » 03 lut 2012, 18:15

czy zna ktos dobrego informatyka z Krakowa?
natka5566

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Internet, telewizja, telefon