Dobry fryzjer w Krakowie

Jak i gdzie dbać o zdrowie i urodę? Dobre i sprawdzone salony kosmetyczne, solarium w Krakowie

Re: Dobry fryzjer w Krakowie

Postprzez Kik » 26 paź 2011, 14:36

Ja na szczęście do fryzjera chodzę raz na ruski rok więc to nie problem ile za strzyżenie.

Natomiast na favore.pl widziałem oferty fryzjerskie z całej Polski, więc pewnie z Krakowa też.

http://www.favore.pl/cat201011_fryzjerskie.html

Na ceny się nie patrzyłem, bo i tak niektórzy nie podają. szkoda bo można by porównać gdzie jest taniej.
Kik

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Dobry salon w Krakowie

Postprzez Rita » 16 lis 2011, 11:06

Hej Wam,
Super salon jest na moim osiedlu :) Nazywa się OCEAN URODY przy Bronowickiej 54 ( Bronowice ) - widać go z ulicy - niebieska fala i muszelki - taką mają reklamę. Korzystam z ich usług często. Super robią pedicure ! - stópki mam wtedy jak niemowlak :D Panie bardzo mile , fachowa obsługa - robiłam tez oczyszczanie twarzy ultradzwiekami - peeling kawitacyjny - piekną mialam czystą buźkę, bez zaskórników. W ogole wejdzcie na ich strone www.oceanurody-studio.pl.
Acha , zakładają też jedwabne rzęsy lub z norek - zajebiście to wygląda. I mają tanio!!!! :)
Rita

Postprzez Kamila » 01 gru 2011, 16:40

Mała reklama :D
Osobiście polecam dobrego fryzjera w krakowie na garbarskiej 4. Szybka i fachowa obsługa, fryzura ślubna świetnie wyszła, jestem zachwycona :)
Kamila

Re: Dobry fryzjer i kosmetyka w Krakowie

Postprzez SandraYorki » 04 gru 2011, 17:18

Polecam Wam salon który polecila mi moja kolezanka. Mieści się przy Bronowickiej 54, nazywa się OCEAN URODY . Chodzi tam na peeling kawitacyjny ( oczyszczanie twarzy ultradzwiekami) i super ma efekty. A ja bylam na kwasie migdalowym i zamierzam skorzystać z tego zabiegu seryjnie , bo wtedy są najlepsze efekty raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie. Robia też piękny manicure i paznokcie żelowe Alessandro bardzo tanio - jak na ten znakomity i drogi produkt! Acha widzialam też ofertę rzęs z norek lub jedwabnych, muszę z tego skorzystać przed Sylwestrem !
BARDZO POLECAM TEN SALON!
SandraYorki

Postprzez karolina30 » 08 gru 2011, 22:14

Hej
Jak szukacie rytuałów Kerastase to w salonie Pure Diamond mają teraz świetną promocję
http://purediamond.pl/promocje/.
Świetny zabieg teraz na jesień, włosy wyglądają dużo lepiej i nie drogo, więc warto skorzystać.
karolina30

Postprzez kingula116 » 21 gru 2011, 21:26

hej a ja wam pollecam fryzjera w Skawinie nazywa sie Cleo prowadzi go moja znajoma i ja rowniez jestem zadowaolona od maja jest wlascicielka maja tam rowniez kosmetyke sa fachowi i bardzo tani bo gdzie zrobicie balejaz od 45 zl za pelenkaplet ze strz i modelowaniem albo strzyzenie za 16 zl naprawde warto a teraz maja super pakiet sylwestrowy fryzura plus makijaz za 110 zl wiecej inf moge podac mailem kingula116@interia.pl notojej zrobilam reklame heheh
kingula116

Postprzez dorota23 » 08 sty 2012, 15:25

Ja muszę powiedziec ze w M1 ostatnio trafiłam na bardzo dobry salon i nie drogi jesli chodzi o zabiegi na włosy
http://ericstipa.pl
Ja byłam u Pani Asi.Mają fajne rozwiązanie, bo wysyłają potem do klientek smsy z najnowszymi ofertami, więc przy jakiejś okazji zawsze można z tego skorzystać.
dorota23

Postprzez ludwiczka » 18 sty 2012, 15:28

Ja z tego salonu ale w M1 mogę z całą odpowiedzialnościa polecic Pana Mateusza. Dziewczyny, ja jestem zachwycona jego precyzyjnym cięciem i tym że wystarczy że spojrzy nawet pierwszy raz i już potrafi dobrać fryzurę. Jak sie wybieracie do fryzjera to pytajcie o Pana Mateusza.Jest genialny.
ludwiczka

Postprzez ola » 20 sty 2012, 12:42

Jeżeli chodzi o usługi fryzjerskie czy też kosmetyczne to ja wszystkim polecam kartę ze stałymi zniżkami, którą można kupić na www.bhclub.pl za 49zł. Zniżki można wykorzystywać cały czas - sama się o tym przekonałam np. za depilację laserową płaciłam za każdym razem o 83% mniej. czyli same sobie wyobraźcie ile dzięki temu zaoszczędziłam.. zresztą same zobaczcie na bhclub.pl - http://www.bhclub.pl/Sklep/Karty-i-bony-B-H/Karta-B-H
ola

Postprzez ptaszka » 28 sty 2012, 22:02

Co do Eric Stipa to popieram, moja przyjaciółka miała robioną fryzurkę ślubną przez Panią Martę.
Cenowo bardzo atrakcyjnie jesli chodzi o Kraków,a fryzura wyszła genialnie, upięcie wysoko, co rewelacyjne było moim zdaniem ,ze udało sie Pani Marcie ukryc mała wadę - odstajace uszy.
ptaszka

Postprzez kingula116 » 10 lut 2012, 14:38

witam poszezylam swoje uslugi z dojazdem do klijeta
albo do mnie do domu. wiadomo wtedy uslugi sa tansze np farba 40-70 zl
ze strzyzeniem modelowaniem lub prostowaniem cena jest zalezna od
dlugosci wlosow Baleyage od 45 do 70-90zl-ale to juz naprawde geste i bardzo dlugie ze strzyzeniem i modelowaniem
albo prostowaniem cena jest zalezna od dlugosci wlosownie wazne czy 1
kolor czy 2 mam przy sobie palete kolorow i farby wykonuje rowniez
dekoloryzacje sciaganie koloru ciemnego i nalozenie nowego >wykonuje
rowniez przedluzanie oraz zageszczanie rzes metoda 1 do 1 od 50 do 80
zlotyc hpracuje od pon do niedzieli rowniez w dzien komuni czesze
dziewczynki i cala rodzineprzy 2-3 farbach badz balejazu licze taniej strzyzenie meskie oraz dzieciece.Kinga P gg 9518686 albo poczta kingula116@interia.pl

Do kazdej uslugi poza skawina prosze dolicycz w granicach 5 do 10 zl dojazd
kingula116

Postprzez renia » 22 lut 2012, 18:53

witam,ja i moje koleżanki z pracy chodziłyśmy do oceanu do pani Madzi (wysoka bladynka)tylko ze teraz niedawno urodzila dzidziusia i nie ma jej tam ,ale dojezdza do domu :) my korzystamy z jej usług i mamy ekstra włoski ,robi wszystko od koloru do kokow przedluzania itd :) moge podac nr 663 810 375 powolujcie sie na renie z oceanu :)
renia

Postprzez mg » 25 lut 2012, 19:45

Polecam stronę neib.org bo można tam znaleźć opinie na temat min. dobrego fryzjera. Na prawdę warto zajrzeć. Sama często z tego korzystam.
mg

Postprzez materdam » 10 mar 2012, 17:11

w Krakowie byłam już w kilku salonach i najmilej wspominam wizyte z atelier Bernady,salon jest blisko galerii Kazimierz dobrali mi taki kolor w który mnie odmłodził z 5 lat niesamowicie długo się trzymał bo dopiero po 3 miesiącach poszłam odświeżyć ale w Warszawie i już tak dobrego efektu nie uzyskałam ,co do strzyżenia to niewiele mogę powiedzieć ponieważ podcięłam tylko końcówki ale też nie było sie do czego doczepić równo i włosy sie super układały.następnym razem jak będę w Krakowie to też idę do atelier Bernady.
materdam

Postprzez Kashja » 22 mar 2012, 21:28

Mieszkam w Krakowie 3 lata. Wcześniej do fryzjera jeździłam do domu, ale ileż można... Szukałam dobrego fryzjera w Krakowie prawie rok - farbuję odrosty i podcinam włosy średnio co 2 -3 miesiące.
Po kolejnej wizycie gdzie nie byłam zadowolona z wyniku, odwiedziłam salon Pure Diamond przy Krowoderskich Zuchów.
Efekt bez porównania. Włosy dobrze ścięte, kolor się trzyma i włosy po farbowaniu są nie zniszczone.
Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera i jestem zadowolona :). Koniec poszukiwań.
Kashja

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie, uroda i styl