Dobry fryzjer w Krakowie

Jak i gdzie dbać o zdrowie i urodę? Dobre i sprawdzone salony kosmetyczne, solarium w Krakowie

Re: Dobry fryzjer w Krakowie

Postprzez Gość » 11 lut 2011, 10:49

Ocean Urody Bronowicka 54, salon godny polecenia, chodzę tam do fryzjera do pani Ani i jestem bardzo zadowolona w okolicach Bronowic nie ma lepszej fryzjerki, już chyba byłam w każdym salonie w tej okolicy. Pracują na kosmetykach Joico i osobiscie jestem bardziej zadowolona niż z L'oreal, można poszukać strony internetowej tam jest wszystko opisane, ceny też nie są wysokie i dużo promocji
Gość

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Ewelina » 16 lut 2011, 16:42

Witam i gorąco polecam Atelier urody styl ul.Boh.Wrzesnia76. Miałam tam wykonany makijaż oraz fryzurę na studniówkę i efekty przeszły moje oczekiwania ,porostu rewelacja. Moja mama osóbka dość kapryśna i ciężko jej dogodzić w kwestii koloru oraz fryzury ,po wizycie w tym salonie wróciła do domu tak :D a tata zrobił ;) na co mama odpowiedziała za komplementy :oops: .Dlatego z czystym sumieniem możecie się dziewczyny i panie udać pod wskazany adres a na pewno nie będziecie zawiedzione.
Ewelina

Postprzez grzes123 » 01 mar 2011, 17:19

A czy ktoś zna fryzjera, który potrafiłby wymyślić jakąś oryginalną fryzurę?

Nie taką jaką ma wiele osób, tylko jedyną i niepowtarzalną.

Po prostu żeby czuł i lubił swoją pracę i czasem eksperymentował :D
grzes123

Dobry fryzjer i kosmetyka w Krakowie

Postprzez Iga » 07 mar 2011, 22:56

Kosmetyka w Oceanie Urody przy Bronowickiej 54 tez jest super! Mają świetne promocje. Własciwie co miesiąc inne i naprawdę warto tam się udać :) Robiłam tam peeling kawitacyjny kilka razy i przymierzam się do mikrodermabrazji dla wyrównania skóry. POLECAM!
Iga

Postprzez Simba » 14 mar 2011, 22:23

polecam salony Maniewski - wielu dobrych fryzjerów, bardzo profesjonalni a do tego mili i sympatyczni.
Simba

Postprzez Felka » 13 kwi 2011, 14:06

W Krakowie sporo jest dobrych fryzjerów :)
Ostatnio korzystałam z salonu Pure Diamond na Krowodrzy i było naprawdę miło, przyjemnie :)
Fryzurka fajna wyszła - sama nie byłam pewna co chcę, dlatego podobało mi się, że ktoś mi doradził.
A mój mężczyzna :) jest zachwycony :)
Felka

Postprzez kingula116 » 26 kwi 2011, 20:34

witam a ja polecam fryzjera w skawinie bardzo dobry i co waqzne tani robilam ostatnio farbe i lekkie pasemka blad a mam wlosy do ramion aa strzyglam i prostowalam i zaplacilam 70 zl w szoku bylam moja mama ma krotkie wlosy i obcinala i zaplacila 11 zl maja tam ruch bo sa dobrzy i co wazne tani.jesli moge wam pomoc piszcie na moje gg 9518686
kingula116

Postprzez kingula116 » 10 cze 2011, 12:19

witam ja wam moge polecic salon fryzjersko kosmetyczny w skawinie jesli chcecie miec naprawde fajna fryzurke albo kolor to warto tam sie wybrac dziewczyny maja naprawde kakurencyjne ceny a dzieki temu maja klijetow wiem tyle poniewaz moja przyjaciolka tam pracuje strz damskie maja od 16 zlotych meskie od 10a jeszcze we czwartki -30% na strzyzenie farby kaplet od 50 zlotych baleyage kaplet od 45zlotych,oczyszczanie twarzy od 70 zlotych plus doczyszczxanie gratis,pedicure 50 zlotych manicure od 18 NOWOSC manicure japonski takze zapraszam was wiecej inf na gg 9518686
kingula116

Postprzez cinnamonlatte » 13 cze 2011, 18:00

Ja mogę polecić salon Fryzjerski Dziedzic na ul. Garncarskiej. Długo szukałam świetnego fryzjera, który by słuchał, co klientka ma do powiedzenia... Mam przyjemność regularnie "chodzić" tam już od ponad pół roku i żadna przykra niespodzianka mnie nie spotkała!!
Jak go znalazłam?? W zasadzie przez przypadek... Ktoś polecił mi rewelacyjna stronę a bazą restauracji, lokali usługowych itd. o nazwie [url]forum-krakow[/url]

Tam znalazłam właśnie tego fryzjera i polegając na opiniach innych postanowiłam się pójść i się przekonać... Myślę, że to świetny pomysł - polecam zatem odwiedzać tego typu strony, zwłaszcza [url]forum-krakow[/url], bo nikt chyba nie lubi wyrzucać pieniędzy na marne!!
cinnamonlatte

Postprzez christalka » 01 lip 2011, 16:40

rożne fryzjerki właśnie w różny sposób robią przedłużanie i to wszystko właśnie zależy od tego jak bardzo się fryzjerka stara oraz jakich włosów użyje. Ja przedłużam włosy od trzech lat bez dnia przerwy i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w strukturze moich włosów . Na początku nosiłam syntetyki ale teraz wole naturalne. Mam swoją zaufaną fryzjerkę – Pani Ewa z Krakowa, u niej można wszystko załatwić a i zawsze dogadać się odnośnie ceny.
Odbywa się to tak, ze najpierw dobiera metodę odpowiednią do włosków. Przy moich akurat było to metoda laserowa, tzn z takim aparatem Laser Extend. Dziewczyny, powiem wam że ma ona dużo plusów – bo po pierwsze jest bardzo trwała, nosi się do 4 miesięcy włosy bez odwiedzania fryzjerki ponownie, poza tym antyalergiczna, więc też się nie macie co obawiać problemów ze strony skóry. No i te całe „łączenia” są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało. No i cena jest też super, bo po przeliczeniu na 4 miesiące to wychodzi standardowy koszt na fryzjera! Więc gorąco polecam.
W ogóle sobie możecie na stronce zajrzeć, beauty-for-you.com.pl bo ja to dosyć skrócenie tylko napisałam.
I nie bójcie się przedłużania, warto spróbować. Tylko mam kilka takich moich wskazówek w pigułce, jak dbać o włoski. Po pierwsze używajcie odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji włosów – takich, które nie wpływają na siłę łączeń, najlepiej z profesjonalnych linii kosmetyków do włosów przedłużanych. Poza tym nie noście włosów przedłużanych dłużej, niż to wskazane – „przenoszenie” włosów przedłużanych może spowodować ich splątanie, co będzie się wiązało z koniecznością rozczesywania kołtunów – nigdy nie jest to przyjemne, a na dodatek może odbić się na własnych włosach. Dopilnowanie terminowych wizyt jest bardzo istotną kwestią. No i oczywiście do czesania włosów używajcie specjalnej szczotki do włosów przedłużanych – takiej, która nie będzie zahaczać o łączenia. To tyle co powiem. :)
christalka

Postprzez aniesss » 07 lip 2011, 12:02

Niestety nie polecam Pana Tomasza Pietrzaka. Skusiłam się świetnymi recenzjami , poszłam i ... nigdy jeszcze tak nie żałowałam jak po tej wizycie. Miałam koloryzacja chcaiałam zafarbować włosy na blond ale nie żółty tylko stonowany. Pan Tomek zrobił mi straszny kolor, żółty to mało powiedziane - apadał w w jasny rudy. Coś strasznego, sztuczny jak włosy lalki z tandetnego sklepu. Poszłam gdzie indziej je przyciemnić ale efekt rudych blond włosów nadal jest widoczny. Stanowczo odradzam. Dodam że za to zepsucie mi włosów zapłaciłam nie mało a jeszcze musiałam wydać więcej aby uratować sytuację.
aniesss

Postprzez bozkakrk » 04 wrz 2011, 19:04

Witam,

polecam salon Piotra Janusa na Karmelickiej 10. Piotr pracował na Rynku Głównym ale od kilku miesięcy ma już swój salon. Jestem bardzo zadowoloną i wierna klientką. Moje koleżanki, którym o nim powiedziałam też już nie szukają nikogo innego:-)

Salo jest bardzo fajnie urządzony. Nie czujesz się tam jak w standardowym salonie fryzjerskim. Piotr pracuje sam więc całą swoją uwagę poświęca klientom, których w danej chwili strzyże.

Jeśli ktoś ma problem ze znalezieniem salonu to mapkę lokalizacyjną znajdzie na jego stronie http://www.piotrjanus.pl
bozkakrk

Postprzez jolanda1989 » 11 wrz 2011, 15:15

Witajcie drogie kobietki. Powiem Wam, że moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerska był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.
Mój mail
jolanda1989@o2.pl
jolanda1989

Postprzez marzka » 30 wrz 2011, 15:16

Ja byłam u Pani Eweliny, która pracuje w Oceanie Urody na Bronowickiej 54 i jestem bardzo zadowolona. Poleciła mi ją moja koleżanka i nie pożałowałam, dziś był u niej moj chłopak i wreszcie wygląda inaczej. Efekt rewelacja. Nie jak to zwykle maja w zwyczaju panie fryzjerki szybkie cięcie i do widzenia. Fryzury świetnie dobrane do twarzy i charakteru i przede wszystkim moj chlopak nie wyglada jak ksero każdego chlopaka na osiedlu. Skusiłam się jeszcze na kolor w przyszlym tygodniu, nie moge sie juz doczekac. Polecam i pozdrawiam wszystkie poszukujace dobrego fryzjera dziewczyny!
marzka

Postprzez annpaww » 04 paź 2011, 15:05

www.wierzbicki-pracownia-fryzur.pl Dobierają Ci fryzurkę i kolor uwzględniając twój typ urody,kształt twarzy, strukturę włosa a nawet to czym się na co dzień zajmujesz.Genialne! Polecam!
annpaww

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie, uroda i styl