Dobry deweloper w Krakowie

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Re: Dobry deweloper w Krakowie

Postprzez Malgosia » 09 sty 2012, 15:41

Hehehe

Co za bzdury..... Szukasz dobrego dewelopera czy dobre mieszkanie, za dobrą cenę w dobrej lokalizacji. Deweloper dziś jest a jutro go nie ma. Wszelkie sprawy w zasadzie przejmują po jakimś czasie wspólnoty mieszkaniowe. A ty zostajesz w mieszkaniu ze swoimi sąsiadami, osiedlem i tyle, więc na co Ci deweloper? Z resztą większość deweloperów nie bawi się w "oszukiwanie" swoich klientów, bo w konsekwencji muszą zapłacić większą cenę w przyszłości, niż zyskali.
Szukaj Dobrego Mieszkania, za Dobrą cenę w Dobrej dla Ciebie Lokalizacji.
Ja jako sąsiad przyszłych potencjalnych mieszkańców FD polecam Fajny Dom na ul. Sołtysowskiej. Mieszkam już tu kilka lat, osiedle się rozbudowuje, sąsiadów przybywa więc chyba to świadczy samo za siebie.
Malgosia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Aga » 13 lut 2012, 10:05

Nie przesadzajmy, deweloper to równie ważna sprawa co późniejszy zarządca, choc chyba jednak ważniejsza bo to on wybiera zarządce. Dlatego dewelopera trzeba wybrac takiego który ma na swoim koncie kilka inwestycji, który planuje kolejne. Mniejsze prawdopodobnieństwo, że się nie rozpłynie. A to przecież od dewelopera będzie zależała jakośc mieszkań..
A wybierac mieszkanie bo dużo ludzi, fajna lokalizacja.. to nic dobrego z tego nie będzie.
Aga

Postprzez white » 13 lut 2012, 13:15

Malgosia napisał(a):Hehehe

Co za bzdury..... Szukasz dobrego dewelopera czy dobre mieszkanie, za dobrą cenę w dobrej lokalizacji. Deweloper dziś jest a jutro go nie ma. Wszelkie sprawy w zasadzie przejmują po jakimś czasie wspólnoty mieszkaniowe. A ty zostajesz w mieszkaniu ze swoimi sąsiadami, osiedlem i tyle, więc na co Ci deweloper? Z resztą większość deweloperów nie bawi się w "oszukiwanie" swoich klientów, bo w konsekwencji muszą zapłacić większą cenę w przyszłości, niż zyskali.
Szukaj Dobrego Mieszkania, za Dobrą cenę w Dobrej dla Ciebie Lokalizacji.
Ja jako sąsiad przyszłych potencjalnych mieszkańców FD polecam Fajny Dom na ul. Sołtysowskiej. Mieszkam już tu kilka lat, osiedle się rozbudowuje, sąsiadów przybywa więc chyba to świadczy samo za siebie.

Jak ten Fajny Dom to dobra lokalizacja to ja dziękuję...może jest tanio ale lokalizacja to porażka..
white

Postprzez Aga » 14 lut 2012, 09:55

Ale jakie tanio, 7tys. za metr? (cenę liczyłam według ogłoszenia) Widziałam mieszkania o wiele tańsze a w lepszej albo takiej samej odległości. Dla przykładu przy ul Bochenka buduje się osiedle gdzie cena od ok. 5tys. za metr a to różnica. Ja szukam mieszkania dla siebie, i szukam też takiego osiedla gdzie mogę się załapać na rodzinę na swoim, a wiadomo, że stawki nieźle opuścili i coraz mniej mieszkań się łapie.
Aga

Postprzez okradziony » 14 lut 2012, 22:37

Uwaga na salwatora z krakowa - złodziei sułowskich. po trzech latach od kupna nieruchomości dowiedziałem się że moja nieruchomość jest zadłużona na ponad 160 tys. zł. banda złodziei to wszystko. mam duże problemy aby odzyskać swoją nieruchomość.
okradziony

Re: Dobry złodziej sułowski z salwatora - deweloper w Krakow

Postprzez okradziony » 14 lut 2012, 22:38

Uwaga na salwatora z krakowa - złodziei sułowskich. po trzech latach od kupna nieruchomości dowiedziałem się że moja nieruchomość jest zadłużona na ponad 160 tys. zł. banda złodziei to wszystko. mam duże problemy aby odzyskać swoją nieruchomość.
okradziony

uwaga na złodzie sułowskich dewelopera z salwatora z krakowa

Postprzez okradziony » 21 lut 2012, 22:38

UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z KRAKOWA FIRMĘ SALWATOR. SPRZEDAJĄ NIERUCHOMOŚCI BEZ AKTÓW NOTARIALNYCH PODCZAS BUDOWY. NA KONIEC PO WYBUDOWANIU I ZAINKASOWANIU WSZYSTKICH PIENIĘDZY OKAZUJE SIĘ ŻE NIERUCHOMOŚCI SĄ ZADŁUŻONE NA WIELKIE KWOTY A FIRMA Z KTÓRĄ PODPISUJE SIĘ UMOWĘ ISTNIEJE TYLKO NA PAPIERKU Z DUŻYMI DŁUGAMI. KASA WPŁYWA BEZPOŚREDNIO DO INNEJ FIRMY ZŁODZIEI SUŁOWSKICH. NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO W MAJESTACIE PRAWA. ZŁODZIEJE OSZUKALI JUŻ KILKADZIESIĄT LUDZI. WYPROWADZAJĄ PIENIĄDZE Z FIRM CÓREK, KTÓRE PO KRÓTKIM CZASIE BANKRUTUJĄ . UWAŻAJCIE BO MOŻECIE KUPIĆ NIERUCHOMOŚĆ Z DŁUGIEM 160 TYS. ZŁ. I DOWIEDZIEĆ SIĘ O TYM DWA LATA PO ZAKUPIE TAK JAK JA. OKRADZIONY
okradziony

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe