Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.
Nie wiem czy jest szkoła za to kortów darmowych za bardzo nie ma..kolejki na Jordana..masakra Wziołem sprawy w swoje ręce i odnawiam korty na krzemionkach za kościołem redemptorystów zapraszam do akcji
Może Krakowska Szkoła Tenisa co? Tu ci podsyłam super rozwiązanie http://www.evoucher.com.pl/promocje/naj ... isa-2.html Masz fajne zniżki na samą grę, a i godzinną lekcję z trenerem 50% taniej więc się kalkuluje. A no i co ważne…nie płacisz żadnymi tam przelewami i innymi cudami, a przy realizacji bonu:), a i nie ma żadnych limitów, wiec spokojnie wykorzystasz to co kupisz. Mam nadzieje że choć troche pomogłem:)
Polecam protenis kraków www.proteniskrakow.pl Zapisałem się niedawno na zajęcia grupowe. To moja druga szkoła tenisa, mam wrażenie, że ostatnia. Chłopaki wiedzą co robią i chce im się. Grają w kilku róznych lokalizacjach. DO wyboru do koloru. Dla mnie bardzo ok!