Dobra kwiaciarnia w Krakowie

co, gdzie kupić, gdzie zrobić wesele, imprezę w Krakowie, w co się ubrać, jaki prezent

Dobra kwiaciarnia w Krakowie

Postprzez krokus » 09 sty 2011, 13:22

Gdzie w Krakowie jest dobra kwiaciarnia? Macie o niej dobre opinie? Czy jest tania, jakie ceny?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Nowa Huta lub Stare Miasto.

Czy kwiaty są świeże i pachnące ?

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tej usługi lub telefon.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Dobra kwiaciarnia w Krakowie

Postprzez anusiak » 05 kwi 2011, 11:53

Ja polecam Kwiaciarnie Krokus na prądniku czerwonym niedaleko reduty bodajże na ul.powstańców (dojazd z nowej huty 15minut:), tam będą przygotowywać dekoracje na moje wesele wraz z zaproszeniami ślubnymi ręcznie robionymi. Panie bardzo miłe potrafią doradzić w każdej kwestii. Za dekoracje kościoła (podstawowa) zapłaciłam 2,5tys , sala weselna będzie już udekorowana przez tamtejszą florystkę z hotelu w którym mam wesele.
anusiak

Postprzez leni » 06 kwi 2011, 21:57

atrakcyjne ceny maja w Studio hati moza super bukiety
leni

Postprzez nastek19 » 19 kwi 2011, 06:05

Hmn... w Krakowie są setki, jak nie tysiące kawiarni i szczerze powiem że każdą darzę sympatią po troszku, także naprawdę ciężko jest mi powiedzieć która z nich jest najlepsza. Może podaj jakieś cechy które powinna mieć ta kawiarnia ? Lepiej będzie mi coś Ci polecić. :)
nastek19

Postprzez Piter » 24 maja 2011, 22:05

ja polecam kwiaciarnie Gladiole przy ul. Rakowickiej ale nie pamiętam numeru lokalu napewno tam bedziemy z żona czestop wracać po kwiaty na różne okoliczności
Piter

Postprzez mewa89 » 27 maja 2011, 20:28

Ja osobiście polecam w Nowej Hucie kwiaciarnię MAJA, znajdującą się na Placu Bieńczyckim 5.
Bukiet ślubny wydłużony z kantadesek i róż oraz z butonierką kosztował 160 zł - bukiet był śliczny i naprawdę tani, nigdzie indziej w takiej cenie by mi nie zrobili. NAPRAWDĘ POLECAM Z CAŁEGO SERCA I DZIĘKUJĘ PANI MARZENCE ZA ZROBIENIE TAK PIĘKNEGO BUKIETU, do dzisiaj jestem zachwycona. :)
mewa89

Postprzez ula » 21 cze 2011, 17:48

mewa89 napisał(a):Ja osobiście polecam w Nowej Hucie kwiaciarnię MAJA, znajdującą się na Placu Bieńczyckim 5.
Bukiet ślubny wydłużony z kantadesek i róż oraz z butonierką kosztował 160 zł - bukiet był śliczny i naprawdę tani, nigdzie indziej w takiej cenie by mi nie zrobili. NAPRAWDĘ POLECAM Z CAŁEGO SERCA I DZIĘKUJĘ PANI MARZENCE ZA ZROBIENIE TAK PIĘKNEGO BUKIETU, do dzisiaj jestem zachwycona. :)

a ja mam pytanie bo jestem z huty i jesli możesz to wklej to zdjęcie tego bukietu bo zastanawiam się właśnie nad budkami z placu.
ula

Postprzez beti84 » 25 lip 2011, 05:09

Ja też polecam z całego serca Panią Marzenkę z kwiaciarni Maja – Bieńczycki Plac Targowy 5. Pani Marzenka robiła dla mnie na 16 lipca dekorację do kościoła w postaci trzech bardzo dużych kompozycji pod ołtarz i osiem róż z tasiemką atłasową na ławki, dekorację na samochód, bukiet ślubny z kantadesek i bukiet dla druhny w podobie, oraz dwa duże kosze po 25 róż dla rodziców, a wszystko to wyniosło mnie tylko 1200 zł.
beti84

Postprzez en » 19 wrz 2011, 23:04

polecam Ładne kwiatki - pani monika włodarska była florystką na mój ślub 3 września w klimacie morskim miałam śliczny oryginalny bukiet z ostróżek, dekorację na samochód butonierkę i wystrój statku - wszystko gustowne z klasą i w świetnej cenie dopasowanej do klienta. polecam
en

Postprzez Aga » 21 lis 2011, 19:26

Z czystym sumieniem polecam kwiaciarnie " Gladiole< przy ul Rakowickiej 43a tuz koło pętli tramwajowej
Aga

Postprzez maja23 » 01 gru 2011, 11:14

Witam :)
Polecam w 100% kwiaciarnie Kwiatowy kącik ul. Kordiana 5 w Krakowie
super wykonanie , fachowa obsługa i bardzo bardzo miła . Mój bukiet i dekoracja były suuuper :)
http://www.kwiaciarnia-krakow.com
maja23

Postprzez renata » 07 gru 2011, 20:58

a jaką kwiaciarnie polecacie z doświadczenia gdzieś w centrum ? niedaleko rynku?
renata

Postprzez anelka » 20 lut 2012, 21:54

Ja z kolei polecam kwiaciarnie na czerwonym pradniku, dokładnie chodzi o botanice przy ul. Strzelców. Porady fachowe, bukiety na rożne okazje i bardzo wymyślne, choć jak trzeba klasyka tez możliwa :) panie podchodzą do pracy bardzo profesjonalnie i nawet błahostką potrafią się odpowiednio zająć. Bukietu ślubnego co prawda nie miałam okazji jeszcze zamawiać, ale koleżanka tak i bardzo jej się podobał. Zdecydowanie na tak dla tej kwiaciarni!!
anelka

Postprzez adelia » 12 kwi 2012, 23:37

Ja bardzo polecam pracownie florystyczną Flower Land. Wykonują ciekawe zamówienia i ceny maja równiez przyzwoite. polecam serdecznie ich strona to http://www.flowerland.pl
adelia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Śluby, wesela, przyjęcia