Dasta Invest - Marii Dąbrowskiej

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Dasta Invest - Marii Dąbrowskiej

Postprzez Gosc1970 » 03 paź 2011, 19:41

Czy ktoś jest zainsteresowany zakupem tam mieszkania
[url]dastainvest.pl/aktualne/oferta/id/60[/url]
Z dobrych źródeł wiem że da się ponegocjować jeśli nabywców będzie więcej niż 1.
Mail: dasta.mieszkanie at gmail.com
Gosc1970

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Dasta Invest - Marii Dąbrowskiej

Postprzez agataM » 07 lut 2012, 10:24

Otoz moge tylko powiedziec polacam:) wszystko sie zgadza z opisywanymi mieszkaniami przy odbiorze - warto negocjowac cene i warunki transz za mieszkanie- tylko nie przeginac: )

Lokalizacja jest dobra spr plany zagospodarowania terenu i nic nie grozi a wrecz przeciwnie maja zrobic alejke ze starego pasu startowego :)
agataM

Postprzez miecio » 07 lut 2012, 23:13

agataM napisał(a):Otoz moge tylko powiedziec polacam:) wszystko sie zgadza z opisywanymi mieszkaniami przy odbiorze - warto negocjowac cene i warunki transz za mieszkanie- tylko nie przeginac: )

Lokalizacja jest dobra spr plany zagospodarowania terenu i nic nie grozi a wrecz przeciwnie maja zrobic alejke ze starego pasu startowego :)

w odstępie kilku minut deweloper zamieścił kila wpisów na różnych forach, każdy wychwala inwestycję, żenada, postaracie się bardziej

http://forum.gazeta.pl/forum/w,412,1331 ... skiej.html
miecio

Postprzez gosc1970 » 09 lut 2012, 03:19

to nie developer;)
tylko jedna osoba ^^ wystarczylo spytac:)
gosc1970

Postprzez akronim » 05 mar 2012, 15:13

Smieszne te mieszkanka na wprost balkonu ściana, gratulacje dla młodego architekta :lol:
akronim

Postprzez Japa » 06 mar 2012, 07:43

Coś w tym jest. Patrzyłem na stronę, sprzedanych 66/100
Więc popyt mają niezły w porównaniu np do RuaBonita, a odległość raptem to tylko 2 przystanki tramwajem
Japa

Postprzez Gość » 09 mar 2012, 14:37

bo rua bonita = pociąg towarowy za oknem
Gość

Postprzez gnom » 09 mar 2012, 16:55

Gość napisał(a):bo rua bonita = pociąg towarowy za oknem

Japa napisał(a):Coś w tym jest. Patrzyłem na stronę, sprzedanych 66/100
Więc popyt mają niezły w porównaniu np do RuaBonita, a odległość raptem to tylko 2 przystanki tramwajem

lepszy towarowy niż lema stanowiąca istotny element obwodnicy, Dąbrowskiej to jednak huta więc nie ma co porównywać, zasadnicza różnica, o pociągu powiedziano tu juz wszystko, więc nie ma co powtarzać, a ja ze swojej strony uważam że SPRZEDANE PONAD 50 MIESZKAŃ NA TYM ETAPIE TO SPORO.
Familijne ma sprzedane 50 na gotowym budynku,
superkrak ze swoim apartmanami chyba kilka sztuk a mieszkania gotowe niemal
śliczna tyuż obok juz niemal wyprzedana, jakieś odpady są już tylko
stella nova odpada bo huczy trochę mogilska
Szenwalda róniez odpada bo dojazd od lema, i dąbskiej więc trochę na około

P.S. Większośc z wymienionych ma lub miała znacznie wyższe ceny niż rua bonita

każda inwestycja ma swoje plusy i minusy, nie uważam że rua bonita wygląda żle na tym tle - mam nadzieję że szybko skończą i się wprowadzę
gnom

Postprzez Japa » 09 mar 2012, 17:19

Na Dąbskiej (BRE.Locum) dało się kupić za 6400 (4.piętro), ale tylko kiedy > 70m2 + garaż i komórka i płatność pierwszej raty min.40%
W Rua takiej ceny nawet nie widziałem, Kaskadę pomijam milczeniem, Klocek budowany przez Bumę też
Japa

Postprzez Japa » 09 mar 2012, 17:20

A pomyłka 6500 a nie 6400 :)
Japa

Postprzez gnom » 10 mar 2012, 07:34

Japa napisał(a):A pomyłka 6500 a nie 6400 :)

jeśli mnie pamięć nie myli to w Rua możesz juz za 5400 kupić a to ponad 1000 PLN na metrze taniej.

P.S. Mieszkasz na górce narodowej?
gnom

Postprzez Japa » 12 mar 2012, 17:03

A widziałeś to mieszkanie za 5400 :)
jest jedno, bez balkonu, jak dobrze pamiętam z wystawą na północ :)
Japa

Postprzez andrzejEK » 13 mar 2012, 13:31

agataM napisał(a):Otoz moge tylko powiedziec polacam:) wszystko sie zgadza z opisywanymi mieszkaniami przy odbiorze - warto negocjowac cene i warunki transz za mieszkanie- tylko nie przeginac: )

z tego co uslyszalem w radzie dzielnicy to jednak czesc tego pasa od strony tego nowo budowanego budynku maja niezle zabudowac chyba jeszcze 4 albo 5 bloków ma tam powstac wiec rzeczywiscie nie grozi ze bedzie ten blok tam stał sam http://www.dzielnica14.krakow.pl/
na razie robia w urzedzie plan zagospodarowania o nazwie czyzyny pas startowy ciekawe czym to sie skonczy ale w alejke to raczej watpie agatoM
andrzejEK

Postprzez Japa » 13 mar 2012, 14:52

potwierdzam :)
Dzwoniłem przed chwilą do Dasty, tereny obok aktualnej inwestycji są terenami budowlanymi, oni planują jeszcze jeden blok, za tym blokiem który aktualnie jest budowany
Obok, czyli stojąc plecami do Marii Dąbrowskiej, po prawej stronie teren jest wolny, ale najprawdopodobniej zostanie zabudowany, chyba że MPZP zmieni uwarunkowania zabudowy..
Japa

Postprzez gosc1234 » 13 mar 2012, 18:13

na terenach po lotnisku ruszają kolejne 2 inwestycje - BUDIMEXU (osiedle AVia) i grupy ATAL. Będzie ciasno - ale się zastanawiam...
gosc1234

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe