DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE

Oferty pracy, szukam pracy, kursy, szkolenia, jak i gdzie szukać pracy. Kraków i pobliskie miejscowości. Życie w pracy, atmosfera.

DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE

Postprzez bulka14 » 07 paź 2011, 13:37

POSZUKUJĘ OSÓB W RÓŻNYM WIEKU, KTÓRZY BYLI BY CHĘTNI UCZĘSZCZAĆ NA DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE, A PRZY OKAZJI SKORZYSTAĆ Z BEZPATNEGO BADANIA CERY ORAZ ZABIEGU SPA NA DŁONIE.
Chętnych proszę o kontakt na maila: kokosanka10@gmail.com :):)
bulka14

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE

Postprzez menia » 06 lut 2012, 07:23

Szukam szkolenia stylizacji paznokcia. Czy faktycznie na takich szkoleniach można się czegokolwiek nauczyć?
Za friko?
menia

Postprzez Drabowa » 07 lut 2012, 11:40

To zależy jeszcze jakie dokładnie to będzie szkolenie. Jeśli szkolenie finansowane z UP to będzie taki samo jak zamówione i opłacone. Ale jeśli szkolenie będzie organizowane za friko bez konkretnego powodu - obawiałabym się efektów. Charytatywnie to teraz nikt nie pracuje ;-)
Drabowa

Postprzez menia » 08 lut 2012, 07:20

Ale jak to? Poważnie można mieć za darmo szkolenie z UP na takich samych zasadach, co szkolenia organizowane w salonach?
I Polska daje na to pieniądze? Aż się wierzyć nie chce ;-)
menia

Postprzez Drabowa » 09 lut 2012, 11:13

Musisz złożyć odpowiednio wniosek i mieć trochę szczęścia. Szkoły same informują o takiej opcji. Przykład -
http://www.new-nails.com/szkolenia-z-do ... pracy.html
Można w ten sposób zaoszczędzić sporo kasy ;-)
Drabowa

Postprzez menia » 10 lut 2012, 07:19

Cóż...Nie jestem bezrobotna, więc mnie ta sprawa nie dotyczy - z drugiej strony ciekawe jaki odsetek ludzi faktycznie dostaje się te szkolenia. Dzięki za link - przejrzę sobie programy, bo szukam szkolenia za które normalnie zapłacę, dlatego szczególnie zależy mi na jakości.
menia

Postprzez Drabowa » 13 lut 2012, 12:23

Zwracaj szczególnie uwagę na program i opinie o jego realizacji. Ważne są także kosmetyki, a raczej ich jakość. Pytaj koleżanki - na pewno znajdziesz taką, którą faktycznie ma za sobą takie szkolenia i może cokolwiek na ten temat napisać.
Drabowa

Postprzez menia » 14 lut 2012, 07:17

Wiesz, że o tym New Nails wyczytać można najwięcej dobrego? Właśnie na temat kosmetyków, programu i realizacji. Czytałam go dokładnie i jest strasznie długi. Z drugiej strony nie wiem, czy tak długi program jest dobrym pomysłem dla kogoś kto nie ma jeszcze większego pojęcia? Piszę o szkleniu komplex stylizacji paznokcia.
menia

Postprzez Drabowa » 16 lut 2012, 11:31

Uwierz mi, że jest. A długi program to tylko poważny plus, a nie minus. Im więcej się nauczysz za pierwszym razem, tym jednocześnie będziesz miała więcej do utrwalenia. Szybciej dojdziesz do profesjonalizmu, ale nie twierdzę, że będzie łatwo. Jeśli jesteś w stanie ciężko pracować do polecam...
Drabowa

Postprzez menia » 17 lut 2012, 07:23

Jestem w stanie... chociaż przez takie szkolenia jeszcze nie przechodziłam. Spróbuję się z nimi skontaktować - dowiem się co i jak. Tak jak pisałam - zależy mi na jakości szkolenia.
menia

Postprzez Drabowa » 20 lut 2012, 15:09

I jak ostatecznie? Załatwiłaś cokolwiek? Zdcydowałaś się?
Drabowa

Postprzez menia » 21 lut 2012, 07:19

Tak - sporo nad tym myślałam i rzeczywiście szkolenie komplex wydaje się być tutaj zdecydowanie najlepszym pomysłem.
Niby program długi, ale kurde.... jak chcę efektu to muszę nad nim pracować. Szkolenie już w połowie marca ;-)
menia

Postprzez Drabowa » 22 lut 2012, 10:23

Tylko przygotuj się odpowiednio - widzisz ile jest tematów podejmowanych, więc warto byś przynajmniej część z nich jako tako poznała. W jakim trybie masz się uczyć? Stała dzienna liczba godzin?
Drabowa

Postprzez menia » 23 lut 2012, 07:20

Po 10 godzin dziennie - tryb intensywny.
Wiem, że maksymalnie grupa może liczyć 4 osoby, ale nie wiem dokładnie ile to będzie u nas. Okaże się.
menia

Postprzez Drabowa » 24 lut 2012, 11:29

No to nieźle będziesz musiała pracować w najbliższych dniach :D
Ale to dobrze - im więcej wiedzy tym lepiej. Tylko jak ci wspominałam - kluczowe jest powtarzanie zdobywanej wiedzy.
Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka!
Drabowa

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Rynek pracy, szkolenia