Darmowe stoły do ping ponga

jak sie do tego zabrać, gdzie, kiedy, za ile fitness, siłownia, rolki, joga, karate w Krakowie

Darmowe stoły do ping ponga

Postprzez piast » 15 sty 2010, 17:03

Witam,

wiecie może, gdzie można byłoby w Krakowie zagrać sobie w ping ponga? nie chodzi mi o jakiś kurs czy sekcje sportowe, ale o spontaniczny meczyk ze szwagrem o zgrzewkę piwa. W Warszawie i Gdańsku takie stoły stały na osiedlach betonowe i za darmo dla każdego, a u nas nie spotkałem. Jest może w Krakowie klub ping ponga który za opłatą wpuszcza na salę, czy coś podobnego?
piast

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Darmowe stoły do ping ponga

Postprzez pandero » 15 sty 2010, 17:23

Tak powinno być, by szkoły udostępniały sale i stoły ping pongowe na takie sportowe i familijne cele.
Ale nie słyszałem o takich inicjatywach w Krakowie, a szkoda bo inne miasta tak robią.
pandero

Postprzez WidzewskiePoludnie » 04 kwi 2010, 21:26

a pewno taki betonowy stół jest na Tauzenie
nie jestem pewna ale może coś znalazło by się i na Miasteczku Studenckim oraz w Parku Krakowskim przy Placu Inwalidów
także przy ul. Kalwaryjskiej tam jak skręcasz do Biedronki jest między blokami mały placyk zabaw dla dzieciaków i tam na pewno stół jest
WidzewskiePoludnie

Postprzez pingpongowoPL » 17 sty 2012, 13:46

! ZAJĘCIA TENISA STOŁOWEGO w Krakowie ! dla dorosłych i dla dzieci !

Serdecznie zapraszamy na zajęcia tenisa stołowego prowadzone pod okiem profesjonalnych zawodniczek z wieloletnim doświadczeniem na arenie krajowej oraz międzynarodowej.
<<<Dla każdego nowego uczestnika, pierwszy karnet 50% TANIEJ>>> Start 17 stycznia 2012, Szkoła podstawowa nr 100, Osiedle Albertyńskie – Kraków Czyżyny
Możliwość zajęć indywidualnych w innych lokalizacjach!

Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie internetowej http://www.pingpongowo.pl oraz pod numerami telefonu: 883 158 107 oraz 606 629 475

Pozdrawiam

Marta i Iwona
pingpongowoPL

Powrót do Sport