Ciekawe szkolenia

Oferty pracy, szukam pracy, kursy, szkolenia, jak i gdzie szukać pracy. Kraków i pobliskie miejscowości. Życie w pracy, atmosfera.

Ciekawe szkolenia

Postprzez basia78krakow » 09 paź 2011, 14:13

Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Może spróbujesz tego? Można u nich dostać potem rabat na włosy. Zajrzyj sobie na ich stronkę. Pozdr !
basia78krakow@o2.pl
basia78krakow

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Ciekawe szkolenia

Postprzez verbenka » 13 gru 2011, 13:04

Osobom samotnym, które czują, że uwodzenie i nawiązywanie kontaktów nie jest ich mocną stroną polecam kursy z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html). Są bardzo profesjonalni, mają bardzo dobrą kadrę prowadzących zajęcia (które są zarówno teoretyczne jak i praktyczne) i wiele pozytywnych opinii wśród uczestników. W niezależnych testach także mają bardzo wysokie oceny. Sama byłam na ich szkoleniu Alpha Female i do wszystkich pozytywnych opinii się przychylam :) stałam się dzięki nim kobietą otwartą, bezpośrednią i pewną siebie, czego od zawsze mi brakowało ;)
verbenka

Powrót do Rynek pracy, szkolenia